Kompaniya Tarta Maye Namir Zajnyaty 20 Rynku Tortiv

Про це повідомив Андрій Прохоров, акціонер і директор «Тарти», колишній комерційний директор «Київхліба», передає delo.ua.«Ми створили „Тарту“ чотири роки тому, але тільки зараз вирішили вийти в публічну площину, коли отримали зворотний зв'язок з покупцями. Ми зайшли в 90% торгових мереж. Головні наші конкуренти — це київська фабрика Roshen і „БКК“», — розповідає Прохоров.За його словами, протягом 3−5 років компанія хоче наростити частку з 6%, яку вони займають зараз, до 20%, таким чином вони увійдуть до трійки найбільших українських виробників цього сегменту кондитерських виробів.«В компанію було інвестовано 40 млн гривень, але вже в 2021 році в розширення виробництва вкладуть ще 20 млн гривень. На даний момент компанія працює на орендованих площах, що належать компанії „Київхліб“ на лівому березі Києва. І поточні виробничі потужності „Тарти“ зараз складають 120 т кондитерської продукції в місяць», — додав акціонер компанії.Андрій Прохоров зауважує, що компанія не збирається будувати вертикально-інтегровану структуру, тобто не буде відкривати свої точки продажу, як «Київхліб» або Roshen і не планує, принаймні на даний момент, вкладатися у виробництво сировини. Наразі це невигідно і неефективно для компанії «Тарта».Нагадаємо, український виробник натурального бездріжджового «Riga Хліб» розширить збут.