Harkivshhyna Zbilshyla Vyrobnytstvo Kuryatyny U 28 Razy

Про це повідомляє AgroPortal.ua.«За 9 місяців 2020 року м’яса курей, свіжого та охолодженого вироблено 13,6 тис. т, що у 2,8 рази більше за аналогічний період минулого року. Такі показники забезпечили Харківщині четверте місце серед областей України», — йдеться в повідомленні.Зауважимо, що за цей період збільшилося виробництво соняшникової олії нерафінованої на 2,5% — до 266,7 тис. т.«Виробництво ковбасних виробів і продуктів з м’яса склало 18,1 тис. т, що на 6,4% більше за аналогічний період минулого року. На 11,8% більше вироблено масла вершкового жирністю до 85% — 3,6 тис. т», — додали у Департаменті АПР Харківської ОДА.Крім того, значно зросло виробництво пластівців із зернових культур — до 24,1 тис. т, що на 40,8% більше за аналогічний період минулого року.Нагадаємо, виробники змушені підвищувати вартість яєць, щоб отримати мінімальний прибуток.