Ukrayintsi Na 6 Zbilshyly Spozhyvannya Ryby Ta Rybnyh Produktiv

Про це повідомляє прес-служба Держрибагентства.«Загалом, протягом 2019 року фонд споживання риби та рибних продуктів склав 523,9 тис. тонн, що на 26,8 тис. тонн більше, ніж у попередньому році», — йдеться в повідомленні.Так, серед регіонів найбільше риби та рибних продуктів споживали у таких областях:Київській — 16,8 кг/о.,Одеській — 16 кг/о.,Вінницькій — 15,4 кг/о.,Житомирській — 15 кг/о.,Херсонській — 14 кг/о.Зауважимо, що найменше риби та рибних продуктів споживали в Івано-Франківській, Луганській та Закарпатській областях.«Динаміка споживання риби та рибних продуктів українцями останніми роками постійно зростає, що свідчить про збільшення пропозиції цієї корисної дієтичної продукції на українському ринку», — підкреслив Олег Баздуганов, т.в.о. голови Держрибагентства.Нагадаємо, з початку року українські рибалки виловили 19,7 тис. тонн риби.