Про це повідомляє пре-служба компанії Cygnet в корпоративному журналі.«Підготовчий етап до наступного виробничого сезону триває. На основі результатів роботи заводу за минулий сезон, ми побачили наші слабкі місця. Ми їх аналізуємо, оцінюємо і вносимо в план на наступний ремонтний період», — зазначає Анатолій Манойленко, технічний директор цукрового заводу.Він додає, що початок сезону ремонтів запланований на середину квітня. У цьому році серйозних ремонтних робіт на заводі не передбачається, оскільки за останні три роки були зроблені значні капіталовкладення на модернізацію та реконструкцію.В Cygnet визначили цілі цукрового виробництва на 2020 рік:підвищити енергоефективність роботи заводу, тобто зменшити витрати палива на тонну переробленого продукту;покращити якість переробки;забезпечити максимальну продуктивність заводу, в цьому році це до трьох тисяч тонн буряків на добу.«Запорукою вищої продуктивності та ефективності роботи є не лише якісно проведений ремонт, а й максимально підготовлені працівники до нового сезону. Регулярно технічні працівники цукрового заводу проходять курси підвищення кваліфікації. На підприємство також запрошують спеціалістів різних галузей, які пов'язані з цукровиробництвом. Проводяться загальні лекції, а також лекції окремо по всіх спеціальностях», — підкреслив Манойленко.Нагадаємо, на думку експертів, цукрова галузь не постраждає через коронавірус.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.