Сімейна болгарська компанія “Chilli Hills” з виробництва, переробки та продажу гострого перцю сміливо виходить на величезні світові ринки. Історія “Chilli Hills” почалася майже 7 років тому в 2013 році з саду площею 0,4 га в селі Кокаляне поблизу Софії.

За останні 5-6 років ферма розвивалася і змінювала свій зовнішній вигляд, і тепер площа садів з рідкісними видами гострого перцю з усього світу становить понад 30 га, з них 20 га знаходяться в полі, а решта 10 – вирощуються в теплицях.

У міру зростання ферми компанія почала переробляти сировину, обробляючи і продаючи перець у вигляді гострих соусів, паст, маринадів і багатьох інших різноманітних продуктів.

«Спочатку ми почали займатися сільським господарством, але тепер ми зосереджені на виробництві кінцевого продукту. Це дуже тонкий момент, ми повністю віддані створенню нових рецептів, і переробка сировини відбувається виключно у нас – від насіння до пляшки, ми робимо все самі », – сказав власник ферми Олександр Куркієв.

«Ми вибрали більш низьку нішу виробництва, де у нас менше конкуренції. Продукти, які ми виробляємо, є високоякісними, на 100% натуральними без використання стерилізаторів, крохмалю, консервантів, загусників і барвників, і всі кольори кінцевого продукту досягаються за допомогою наших власних рецептів авторського права, які розроблені з використанням різних продуктів і різновидів гострого перцю» , – додав фермер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.