Додатковий прибуток українським ягідникам може принести ніша переробки. Заморожені ягоди та фрукти, які вже користуються великим попитом у світі, можуть стати надприбутковим трендом і в Україні.

Зокрема, непогані перспективи для ніші переробки прогнозує власник ягідної компанії “S.B. Frozen Foods” Андрій Жуков. Він зауважує, що споживання ягід у стандартному форматі в Україні доволі невелике. Але змінити таку тенденцію цілком реально, якщо популяризувати нові ягідні тренди, зокрема, заморожені напівфабрикати з фруктів і ягід для виготовлення кондитерських виробів та напоїв. Цей тренд вже здобув неабияку популярність в Європі та Америці.

Компанія “S.B. Frozen Foods” вже активно шукає партнерів для реалізації замороженої продукції.

«Багато продуктів з ягід імпортуються до України, кінцева вартість яких явно вища, ніж готові запропонувати вітчизняні виробники. Фрукти, ягоди – все це наше, українське, все це поруч росте, але цим треба займатися», – підкреслив Андрій Жуков.

Наразі ніша переробки може принести досить вагомий прибуток вітчизняним виробникам.

Повідомляє Landlord

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...