Японська компанія Bourbon випускатиме твердий майонез та тверде повидло, які допоможуть швидше готувати бутерброди та тости.

На підприємстві зазначають, що твердий майонез вирішили випускати, тому що з ним набагато зручніше робити бутерброди – поклав скибку на хліб і готово. Або ж можна розігріти бутерброд з овочами у мікрохвильовій печі, що теж швидко та корисно.

Продаватимуть два види продукту: перший – зі смаком тунцю, другий класичний з ікрою минтаю. У складі кожної упаковки буде чотири скибки.

Також у компанії планують розпочати випуск твердого яблучного повидла, яке теж продаватимуть порізаним на скибки – по 5 штук в упаковці. 

Дата початку продажу оновлених продуктів – 2 березня 2020 року. Вартість твердого майонезу – 200 японських єн (44 гривні), твердого повидла – 250 єн (55 грн).

Повідомляє LANDLORD

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...