Група компаній “T.B. Fruit” планує запуск напрямку шокової заморозки IQF овочів, фруктів та ягід у місті Городок Львівської області. Технологія дозволяє зберегти зовнішній вигляд, смакові властивості та всі корисні речовини у замороженій продукції: як у свіжій.

Технологія IQF (Individual Quick Freezing) – швидке заморожування продуктів завдяки використанню максимально низьких температур. 

Потужності нового виробництва становитимуть 120 тонн сировини на добу. Раніше даним напрямком займався польський завод Групи “T.B. Fruit”, однак згодом вирішили перенести виробництво в Україну.

Заморожена в Україні продукція дозволить витіснити іноземного виробника на внутрішньому ринку і здешевити продукт для кінцевого споживача. При цьому, наприклад, Польща купувала сировину в Україні, а потім постачала нам же наші продукти у замороженому вигляді.

Тепер ситуація зміниться, і за рахунок потужностей заморозки в Україні збільшаться площі під садами та агрокультурами, підкреслив Олег Мочалюк, директор з виробництва “T.B. Fruit”.

Повідомляє Landlord

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...