Yabluchni Chipsy 640x427

Віктор Підопригора, колишній теплотехнік, з села Корделівка, що на Вінниччині випадково винайшов рецепт яблучних чіпсів. На пенсії він займається садком та дуже любить виготовляти сушені фрукти.

Електричну сушанку подарували дружині, але для нього робити сушені смаколики стало улюбленим заняттям.

Тепер він навчився виготовляти яблучні чіпси.

“У нас в родині ними ласують усі, а особливо онуки, — з радістю розповідає Віктор Підопригора. — Це ж не ті картопляні чіпси з підсилювачами смаку, від яких користі мало, а суцільні вітаміни й мікроелементи. Беру тільки якісні яблука, дивлюся, щоб не були прибиті, червиві. З відра яблук виходить трилітрова банка чіпсів”, – зазначає господар.

Рецепт винайшов випадково. Одного разу заклав на сушіння яблука – та вчасно не витяг їх із сушарки. Думав, що зіпсував продукт – натомість результат усім сподобався. Тепер ним смакує родина та гості.

Повідомляє Landlord