Міське сільське господарство не обійшло своєю увагою і великих автовиробників. Нещодавно на вантажному і автобусному заводі Mercedes-Benz do Brasil в Сан-Бернардо-ду-Кампу (Бразилія) відкрилася теплиця.

За даними компанії, органічні овочі вирощують в теплиці поблизу головного ресторану відповідно до рекомендацій з органічного землеробства. Продукти призначені для клієнтів заводських їдалень, а також доступні для покупки співробітниками, які щотижня можуть замовити ящик з овочами для домашнього використання.

Залежно від розміру врожаю деякі овочі також передаються в установи соціальної сфери, такі як «Hamburgada do Bem» і установам соціального забезпечення, які допомагають нужденним дітям та молоді.

Цей незвичайний проект був розроблений у співпраці з молодою компанією BeGreen, яка працює в сфері сталого виробництва продуктів харчування з 2014 року і контролює процес вирощування і управління.

На сьогоднішній день в тепличному господарстві заводу Mercedes-Benz вирощуються такі продукти, як дитячий салат, салат з руколи, шпинат, крес-салат і цикорій, а також петрушка, м’ята, зелена цибуля, коріандр, базилік і шавлія. Планується також розпочати вирощування томатів і баклажанів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.