Нещодавно вітчизняні виробники курятини отримали нові ринки збуту. Для м’яса із України відкрився ринок Японії.

Про це повідомляє Державна служба з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.

“Компетентні органи України та Японії погодили міжнародний ветеринарний сертифікат для експорту м’яса птиці з України до Японії”, – зазначено в повідомленні Держпродспоживслужби.

Як відомо, минулого року виробники української курятини постачали м’ясо в такі країни: Гонконг, Албанія, Туніс, Гана, Марокко і Туніс. Цього року свій ринок для української курятини відкрили Кувейт та Катар.

До інформації: право експортувати курятину в країни ЄС на даний час мають лише два українські виробники: це “Миронівський хлібопродукт” та “Пан Курчак”.

 

Повідомляє Landlord

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.