На Одещині подружжя фермерів Наталі та Ростислава Зіновських відкрили “Європейську сироварню”, рослинницький цех на 3200 га, де виготовляють корми, а також сучасний доїльний цех.

Щодня сімейна ферма Зіновських дає 15 тонн молока екстра-класу, що одразу йде на переробку, аби виготовити сирів різних сортів.

Фермі працює за технологією open-lot, у зв’язку з чим корови взимку і влітку перебувають на свіжому повітрі. На кожну корову передбачено 60 кв. метрів в загорожі, з яких 6 кв. метрів – під навісом. У приміщенні корів лише доять.

Для переробки молока, яке дають 1100 голів худоби, подружжя Зіновських відкрило «Європейську сироварню». Обладнання для виготовлення сиру закупили в Нідерландах. Там же переймали досвід, закуповували інгредієнти, необхідні для виготовлення сирів.

На даний час на фермі вироблять сири будь-якого смаку: Гауда різних строків витримки, норвезький Брюност, а також італійську Рікоту та кіпріотський сир.

Повідомляє Landlord

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...