Національна авіакомпанія Нової Зеландії Air New Zealand тестує «бісквітні» чашки для кави.

Таким чином компанія намагається зменшити кількість відходів на борту літаків. Чашки з бісквіта зі смаком ванілі виготовила місцева компанія Twiice.

Наразі нововведення проходить випробування. «Ми шукали інноваційний спосіб вирішення проблеми продукування відходів у повітрі і на землі, – зазначають у авіакомпанії. – Турбуємося щодо дієтичних вимог пасажирів, адже для тіста стаканчиків використовують яйця, глютен та молочні продукти».

Істівні чашки користуються великим успіхом у клієнтів, розповідає стюардеса з Air New Zealand, додаючи, що бісквітні горнятка підходять і для десертів.

Досі Air New Zealand використовувала понад 8 мільйонів одноразових чашок для кави на рік.

У жовтні компанія почала використовувати паперові та кукурудзяні стаканчики для напоїв замість пластикових.

Повідомляє EcoTown

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...