Понад 70 країн підписали зобов’язання докладати більше зусиль для скорочення кількості харчових відходів, зокрема розробляти досконалі методи якісного зберігання і транспортування продуктів.

Скорочення кількості продовольчих втрат є однією з важливих передумов досягнення мети «світ без голоду» та запобігання змінам клімату.

З огляду на це учасники щорічної наради Монреальського протоколу, яка нещодавно відбулася у Римі,  підписали зобов’язання щодо скорочення кількості харчових продуктів, які псуються в результаті поганого охолодження. Серед цих країн – члени ЄС, США, Китай, і багато країн Америки, Африки та Азії.

Відзначено, що через недостатнє охолодження у розвинених країнах втрачається близько 9% продуктів, які швидко псуються, а в країнах, що розвиваються, – близько 23%.

Розроблення досконалих методів охолодження допоможе скоротити викиди парникових газів, а також шкідливих газів, які використовуються в системах охолодження і кондиціонування повітря.

Повідомляє Landlord

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...