Сорт Red Moon окрім червоної шкірки має і червоний м’якуш. Виведений він в Італії компаніями Clementi Srl та Bio Meran.

«У Мадриді яблука Red Moon користувались підвищеним інтересом. Ми показали та дали скуштувати свіжозібрані фрукти покупцям звичайної роздрібної торгівлі та сучасної дистрибуції з різних країн. Привабливий червоний колір м’якуша та високий вміст антоціаніну поєднує це яблуко з останніми споживчими тенденціями.

Red Moon — це по-справжньому новий продукт. Даний сорт насправді не конкурує з уже переповненою категорією ексклюзивних сортів яблук, але є ще одним фруктом, що розташований напівдорозі між яблуком та ягодами чи гранатами» — сказав співвласник копмпанії Clementi Srl —  Юрген Браун.

Цей сорт вже посадили в Італії на 100 га в найродючиших районах Альто-Адідже та Венето. Цього року зібрали 1,5 тис. тонн яблук.

Незабаром у компанії Clementi Srl розпочнуть поставки цих яблук у Німеччину, країни Бенелюксу та Скандинавію.

Комерційні випробування триватимуть з вибором дистриб’юторів в Італії, які будуть поширюватися на Іспанію. Компанія організовує дегустації під гаслом «сюрприз всередині».

Повідомляє AgroTimes

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...