Останнім часом в Україні набирає обертів вирощування амаранту. Директор Асоціації виробників амаранту і амарантової продукції Олександр Дуда, на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що скоро з’явиться й чай з амаранту.

“Ще один органічний продукт із амаранту – сушене листя. Це сировина для амарантового чаю та екстракції. Сорт Студентський. Експериментально заготовили близько 50 кг сухого листя”, — написав Олександр Дуда.

Вважається, що амарантовий чай може слугувати профілактикою багатьох захворювань і допомагає швидше відновити роботу організму:

— при сильному стресі і нервовому розладі;
— при порушеннях роботи травної системи, пов’язаних з неправильним харчуванням;
— при передозуванні  ліками;
— при зниженні імунітету;
— при порушенні вуглеводного і водно-сольового обміну речовин;
— при наявності передумов до деяких вроджених захворювань.

Також амарантовий чай може використовуватися як додатковий засіб до основної терапії при лікуванні багатьох інших захворювань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.