Група компаній T.B.Fruit запустила завод з виробництва пектину в Городку Львівської області. Про це повідомив засновник групи T.B.Fruit Тарас Барщовський на своїй сторінці в Facebook. 

Інвестиції в будівництво і запуск заводу становили 25 млн євро.

“Ми почали виробництво пектину. Новий завод, який ми будували два роки, вже запущено в роботу. Потужність виробництва 3 тис. тонн яблучного пектину на рік”, – зазначає Барщовський.

За словами засновника групи, в світі сьогодні виробляється 40-45 тис тонн цитрусового і яблучного пектину.

“Цей “клуб” виробників налічує всього сім компаній. І тільки два з них виробляють яблучний пектин. T.B.Fruit став третім в світі виробником яблучного пектину”, – зазначив Барщовський.

Яблучний пектин – розчинна рослинна клітковина, одне з найбільш надійних засобів для зниження рівня холестерину і тригліцеридів в крові.

Пектин нормалізує рівень цукру в крові (як хворим на цукровий діабет, так і тим, у кого знижений цукор в крові), знижує накопичення атеросклеротичних бляшок на стінках артерій, покращує тонус кишечника, а також зв’язує і виводить з організму солі важких металів, шлаки, токсини і радіонукліди.

У нижніх відділах товстого кишечника пектин є живильним середовищем для біфідумлактобактерій, сприяючи їх кількісному зростанню і нормалізації кишкової мікрофлори.

До інформації:

Група компаній T.B.Fruit була створена в липні 2011 року після об’єднання всіх активів бізнесмена Тараса Барщовського.

Загалом T.B.Fruit володіє 8 заводами з виробництва сокових концентратів соків прямого віджиму, фруктових пюре і заморожених фруктів і овочів в Україні, Молдові та Польщі.

Загальна потужність переробних заводів T.B.Fruit становить 1,2 млн тонн концентрованого соку на рік. В Україні T.B.Fruit виробляє соки прямого віджиму під ТМ Galicia.

Повідомляє Пропозиція

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.