Навесні 2020 року на місці колишньої овочевої бази в Києві планують відкрити центр продажу фермерських продуктів загальною площею 17 тис.кв.метрів — Food Center.

У новому фудмолі буде п’ять павільйонів. У павільйоні Sea hall розмістять найбільший ринок морепродуктів в Україні.

У павільйоні Main hall будуть представлені м’ясо, сири, молочні продукти, бакалію і борошняні вироби. Також тут розмістять дегустаційні зони і додаткові активності.

Fresh hall представить великий вибір фруктів і овочів.

«Головна ідея цього павільйону – показати свіжість і зародження нового», – кажуть автори концепту.

У павільйоні Color hall можна буде знайти всю палітру пряностей і солодощів.

А у World hall представлять імпортні продукти.

«У всіх павільйонах будуть і продукти, і ресторани. Кожен буде мати свої власні особливості, — кажуть організатори проекту Food Center. — Наприклад, в рибному павільйоні ми плануємо відкрити ресторан, в якому кухня буде розміщена прямо всередині залу. Тобто на очах у гостей будуть готувати рибу, яку вони щойно обрали на прилавку».

Команда проекту вже веде переговори з партнерами, які розмістять торгові точки на території Food Center.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...