Компанія «Organic Milk» (місто Баранівка, Житомирська обл.) відпрацьовує технологію з виробництва трьох нових видів сирів: сулугуні, чеддер та моцарелла.

Про це повідомила директорка «Organic Milk» Олена Стретович.

«Зараз відпрацьовуємо технологію виробництва цих трьох видів сиру і буквально через місяць запустимо їх у виробництво», – розповіла О.Стретович.

За її словами, для виробництва нових сирів придбали додаткову лінію і необхідне обладнання. Наразі виробництво продукції постійно зростає і для збільшення обсягів сировини компанія збільшує поголів’я ВРХ.

«Сьогодні ми вже 100% переробляємо свою сировину – як м’ясо, так і молоко, щодня –понад 30 тонн молока, використовуючи лише власну органічну сировину екстракласу, яка відповідає всім міжнародним вимогам, – зазначила О.Стретович. – Усі процеси – від вирощування кормів до виробництва готової продукції – контролює міжнародна сертифікаційна компанія «Органік Стандарт».

За словами директорки «Organic Milk», у І півріччі 2019 року зростання обсягів продажів молочної продукції компанії скало 17% порівняно з аналогічним періодом 2018 року, м’ясної продукції – близько 20%.

Довідка

Компанія «Organic Milk» має перший в Україні завод із виробництва сертифікованої органічної молочної продукції. Наразі лінійка сирів представлена «Українським», «Адигейським» і бринзою.

Майже вся лінійка органічної молочної продукції TM Organic Milk експортується до ОАЕ та Йорданії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.