Селекціонери канадської компанії “Zing! Healthy Foods” вивели новий сорт перцю – Chocolate Bell Pepper. Продукт відрізняється незвичайним кольором та присмаком. Кольором він нагадує шоколад та має кавовий присмак. Новий вид перцю одразу віднесли до продуктів преміум-класу.

“Це не те, що ви можете щодня побачити в продуктовому магазині. Такий перець відрізняється незвичайним смаком і ароматом, а його м’якоть більш хрустка і солодка, ніж у традиційного болгарського перцю.” – повідомив Джордан Князєв, віце-президент з продажу і маркетингу “Zing! Healthy Foods”.

Яскравий смак і глибокий колір ідеально підходять для тих авантюрних гурманів, які хочуть здивувати своїх гостей чимось несподіваним.

Проте, незважаючи на зовнішні та смакові відмінності, вітамінний склад в нового сорту нічим не гірший ніж у звичного для нас болгарського перцю. Перець багатий на вітамін С та має високий вміст рідкісного вітаміну Р.

Chocolate Bell Pepper можна вживати також і для профілактики серцево-судинних захворювань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.