Роботизовану молочну ферму планує запустити на Вінниччині ТОВ “Вілла Мілк”. Почне працювати ферма вже у цьому році, на ній утримуватимуть 140 голів великої рогатої худоби. 

Молоко на роботизованій фермі отримуватимуть найвищої якості, за рахунок практичної відсутності ручної роботи.

В перспективі отримана молочна продукція зможе успішно конкурувати на всеукраїнському та європейському ринку, адже всі виробничі процеси на фермі будуть відповідати європейським стандартам.

Підприємство має власну торгову марку, та планує виготовляти високоякісне молоко, кефір, ряжанку, масло, йогурти та м’які сири.

Віталій Істратов — керівник заводу, розповів, що продукцію готуватимуть за особливою технологією. Її робитимуть термостатним способом, тобто сквашування молока та дозрівання кисломолочних продуктів відбувається безпосередньо в споживчій тарі. Для цього ємності (пакети, відерця, стаканчики) поміщають у термостатну камеру, де їх витримують у необхідному температурному режимі протягом кількох годин.

Повідомляє Агро-Центр

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.