Солодкий міні-перець під назвою Tribelli цілорічно вирощує в теплицях компанія Divine Flavor. Різнокольорові сорти досить популярні серед споживачів, що сприяє активному просуванню продукції на ринку. Врожай працівники збирають на ходулях, оскільки рослини виростають досить високими.

Компанія Divine Flavor, яка займається вирощуванням тепличних овочів, у середині травня відкриває виробничі площі в Баха-Каліфорнія на період літнього сезону.

Основні потужності Divine Flavor розміщуються в мексиканському регіоні Сіналоа. Сезон збору врожаю триває із середини листопада до першого тижня травня, проте далі вирощування врожаю починає в цьому регіоні сповільнюватися. 

Одна із перспективних культур Divine Flavor – міні-перець Tribelli, що має червоний, помаранчевий і жовтий сорти. Усі міні-перці Divine Flavor вирощуються в тепличному середовищі.

Проте, погода все ще відіграє досить важливу роль, а виробники Каліфорнії повідомили про загальні гарні умови в цьому сезоні, що сприяють отриманню гідних врожаїв.

Повідомляє Landlord

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.