Розробники соєвого азотного добрива пропонують свій продукт переважно для фермерів, які займаються органічним землеробством. Для його виготовлення використовується тільки органічно вирощена соя. 

В ході його виготовлення соєвий шрот пресується механічним способом. Отримане борошно ферментативно переробляють. Збагачений азотом мікронизований продукт сушать та упаковують у вигляді порошку, який містить 15,79% азоту. Перед застосуванням порошок розводиться водою.

«Це рослинний білок, який можна вносити в посіви наземним або повітряним шляхом, шляхом поливу, або за допомогою крапельного зрошення, щоб тим самим запобігти дефіциту азоту. Добриво нетоксичне для рослин», – розповідають виробники.

Передбачається, що з ростом попиту на несинтетичний азот, подібні добрива допоможуть задовольнити вимоги органічних садівників та створять нову нішу для переробки сої.

Про це пише propozitsiya.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.