На Житомирщині є еко-ферма під назвою “Дача”, де підприємець вирощує органічних курей, черв’яків, малину, огірки та лохину. Черв’яків використовує для переробки відходів на чистий гумус. На всю продукцію з ферми у власника є сертифікати, що підтверджують її органічність.

Олександр Щербина з Житомирської області – власник незвичайної ферми, де вирощують біля 700 еко-курей, які несуть органічні яйця. Окрім цього на фермі вирощують лохину, малину та огірки.

Усі ці продукти мають сертифікати, що підтверджують їхню органічність. Відходи на чистий гумус в еко-господарстві переробляють спеціальні черв’яки з завезені Каліфорнії. Цей гумус використовують для підживлення рослин.

Органічних курей не можна тримати у клітках – на 6 курей має бути 1 кв.м. Тож, на фермі вони вільно гуляють та їдять виключно органічне зерно, крейду та морські мушлі.

Збуває органічну продукцію Олександр Щербина у власних магазинах.

Повідомляє Landlord

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.