Сім’я Сенчишиних займається виготовленням 10 видів олії у домашніх умовах. Для цього використовують лише якісне насіння. 

Анелія Сенчишина з Тернопільської області разом з чоловіком займається виготовленням 10 видів олії: з льону, коноплі, та білого кунжуту, гірчиці, розторопші, горіхів, чищеного соняшника, чорного кмину.

А нещодавно почала готувати олію з кокоса. Першою була лляна олія – для себе та друзів. Пізніше попит зріс. Для роботи придбали спеціальний прес.

Використовують лише якісне насіння у перевірених постачальників. Олію виготовляють без обробки та фільтрації при температурі в 36 градусів, щоб не втрачала корисних властивостей.

Повідомляє Landlord

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.