Гарбузи елітних сортів без підживлення і хімічної обробки вирощує на Вінниччині фермер-аматор. Високий врожай своєї екопродукції пояснює цілинною землею.

На своїх ділянках Михайло Гвяздовський висаджує гарбузи 5 мускатних сортів французької та італійської селекції. Вартість насіння обійшлася фермеру в 500 доларів. Продає свою продукцію дешевше ніж інші – по 5 грн за кілограм, але купують у нього небагато.

Вирощені Гвяздовським плоди мають високі смакові якості, гарбузи соковиті й ароматні. Ці сорти використовують для виробництва дитячого харчування.

Вага плодів сягає 18 і навіть 28 кг. Високий урожай фермер пояснює цілинною землею – на цьому ґрунті нічого не вирощувалося близько 50 років.

Михайло застерігає інших від помилки, якої припустився на початку: посадив гарбузи в міжряддях молодого саду: на відстані 4м між саджанцями розмістив по два рядки гарбузів, які згодом обліпили молоді дерева і травмували їх.

Повідомляє Landlord

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.