У німецькому місті Верль прямо на вулицю витекла тонна шоколаду. Це сталося через технічний дефект у цистерні для зберігання на кондитерській фабриці DreiMeister, передає Soester Anzeiger.

Шоколад застиг на свіжому повітрі товстою плиткою, зайнявши площу близько 10 кв. метрів.

Щоб відчистити його, пожежникам довелося озброїтися лопатами і вогняними факелами для розтоплення солодкої маси. Залишки змивали з асфальту водою і милом.

За словами керівника підприємства Маркуса Лакі, все могло бути набагато гірше, якби витік трапилася прямо перед Різдвом. Зараз виробництво відновлено, процес йде без збоїв.

Німецьке видання зазначає, що в ліквідації наслідків «шоколадного інциденту» було задіяно 25 осіб.

Однак ідеальної чистоти домогтися так і не вдалося. Шоколад просочився в пори дорожнього покриття, воно залишається слизьким. На деякий час на ділянці довелося встановити попереджувальні знаки.

Раніше AgroDay повідомляв про шоколадний інцидент в Польщі. Тоді на автотрасі, яка з’єднує Варшаву і Познань, перекинулася ціла цистерна з солодкою масою. Витекло 24 тонни шоколаду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Loading...