Кара Ніколетті — м’ясник далеко не в першому поколінні. Але коли до неї перейшов сімейний бізнес, дівчина вразила своїх покупців-м’ясоїдів нічим іншим, як овочевими ковбасками.

Колись під час голокосту дідусь і прадідусь Кари втекли з України в США. Після міграції вони пройшли навчання м’ясній справі в The Meat Hook, який тоді вважався одним з кращих в Нью-Йорку.

Вони швидко почали розвивати власну торгівлю, поступово відкривши кілька магазинів в Массачусетсі.

Звідти стартувала і кар’єра Кіри. Але дівчина розповідає, що під час перебування на фермах і бойнях, які постачали сировину для виробництва ковбас, її почуття до сімейної справи сильно змінилися.

Вона вирішила трохи відійти від «м’ясного місива» і змусити людей споживати більше овочів.

І це зовсім не йде в розріз з попитом. «Зараз багато хто намагається зрозуміти, як додати побільше овочів в свій раціон», — каже Кіра.

Зараз вона створює яскраві смачні овочеві і трав’яні ковбаски майже всіх кольорів веселки. Так, в них міститься м’ясо. Але не одне м’ясо.

«Якщо ви думаєте, що суміш петрушки з сиром або яблучно-куряча ковбаса – це несмачно, то подумайте ще раз», — сміється правнучка українських мігрантів.

Кіра не використовує барвників – тільки трави, приправи і овочі. І результати цієї алхімії так само прекрасні, як і смачні.

Яскраво-рожеву ковбасу вона робить з буряком, зелену – з травами.

«Мій дідусь не хотів, щоб я цим займалася. Він говорив про це ще коли я була дитиною, — згадує Кіра. — Він не хотів передавати це ремесло жінкам. І тепер я розумію, чому. Це дійсно важка робота».

За матеріалами Modern Farmer. Фото: Instagram

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.