У Голландії на фермі de Lieshof протягом 13 років вирощують вишні в теплиці. В цьому році сезон вишні вже закінчився, і через сильну конкуренцію з традиційними виробниками фермери заробили небагато, тим не менш згортати парникове виробництво не збираються, пише freshplaza.

10153850_379066515566847_1612102824_n

Враховуючи, що найкращі ціни на вишню спостерігаються в кінці сезону, de Lieshof планує перейти на вирощування пізніших сортів. Таким чином власники ферми Христос і Анна Біеманс розраховують на забезпечену старість і спокійне процвітання.

10301134_537919516348212_1234503815270477730_n

18011017_886576261482534_7779851183079932136_n

Зараз ферма показує досить гарні результати. Але так було не завжди. Наприклад, на третій рік існування весь урожай був знищений шкідниками. З часом Біеманси навчилися забезпечувати захист свого саду.

33131709_1103473719792786_7018656549476237312_n

Дерева в теплиці виглядають трохи дивно. Але голландці милуються своїм садом. Вони тут також проводять майстер-класи з малювання та тури на виробництво. Теплиця відкрита 6 днів на тиждень і постійно приймає відвідувачів.

Для збору врожаю вишні Біеманси використовують старі візки, призначені для збору перцю.

Kersen03 1

Але далеко не все тут влаштовано по-старому. De Lieshof постійно впроваджує у виробництво інновації. Нещодавно вони почали працювати з американським пилком. Його розпилюють протягом цвітіння, щоб отримати хороший урожай.